Alvens pedagogiske fagblogg er ment som et supplement til Alvens egen nettside.

Pedagogen


Jeg er Kari Anna Sandvik
Jeg er en voksen, engasjert og faglig opptatt person, med en god porsjon humoristisk sans, som ønsker å bidra til at små og store mennesker rundt meg får være den de er og ønsker å være.

Jeg er nok flinkere muntlig og i direkte arbeid med dette, enn jeg er i å beskrive hva jeg mener med det.

Min firmahistorikk
I 2009 startet jeg opp firmaet Alven, som veileder for barnehage- og skoleansatte i kommunikasjon og god ressursbruk, og ikke minst for å inspirere personalet til å utnytte sitt gode potensiale i hverdagen.

I 2012 startet jeg firmaet Bragevikarene as sammen med Bente Ursin. Vi leide ut vikarer til barnehager i Drammensdistriktet.

I 2013 gikk Bente og jeg hver vår vei, og jeg startet jeg firmaet Alvens. Også dette er et AS, men det er bare jeg som står som eier. Jeg ønsket fortsatt å lære opp og leie ut gode vikarer til barnehager, men jeg i tillegg ønsket jeg å kunne jobbe som veileder og kursholder for barnehager.

Sosiale medier
Du finner meg på Facebook som Alven, og på Twitter som Barnepedagogen. Jeg er på LinkedIn som meg selv og på Instagram som Alvensvikarer.

Bloggen
Jeg er opptatt av barns oppvekstvilkår, av barns ve og vel, av barns humor, og selvfølgelig av deres utvikling og muligheter til å være seg selv og være bra nok som seg selv.

Jeg legger inn egne kommentarer til det som har med barn å gjøre, blant annet ting som rører seg i media.

Det er helt supert om du har innspill, spørsmål eller kommentarer til meg og bloggen her. Kom igjen!